Moderna Museet i Stockholm sett från vattnet

Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

Stöd Moderna Museet

Moderna Museet har ett nära och givande samarbete med näringslivet och en långsiktig strategi i relation till sponsorer och partners. Museet kan erbjuda attraktiva förmåner, affärsnytta och en vacker och spännande mötesplats mitt i Stockholm.

Moderna Museet har en av Europas främsta samlingar av modern och samtida konst, ett utställningsprogram av högsta internationella kvalitet och är idag Stockholms tredje mest välbesökta museum med sina drygt 500 000 besökare per år.

Verksamheten kretsar kring att samla, visa, bevara och förmedla konst från 1900-talets början fram till idag och att vara ett öppet museum som arbetar i en experimentell anda. Museet är en mötesplats för dialogen mellan historia och samtid med fokus på konsten, som utgör en källa till kunskap om världen och oss själva.

Sponsorer och partners erbjuds vackra lokaler i en unik miljö för små och stora kund- eller medarbetararrangemang, så som konferenser, företagsmingel, middagar och workshops. Museet förser även sina partners med biljetter, inbjudningar till förhandsvisningar och vernissager samt exponering mot en stor och välutbildad publik.

Moderna Museet har en väl förankrad sponsorpolicy och goda erfarenheter av långsiktiga sponsorrelationer och partnerskap.

Publicerad 22 maj 2015 · Uppdaterad 5 april 2023