Tre flickor som arbetar i Verkstan.

Foto: Sanna Dolck Wall/Moderna Museet

3.12 2018

Dansa hip hop och gör din egen expedition under jullovet!

Precis som under höstlovet erbjuder vi två olika typer av workshopar under julen. I Verkstan hämtar vi inspiration från utställningen Skrivet i ljus och Andrées polarexpedition och på Lastkajen kan alla som känner sig manade lära sig hip hop.

I vår Verkstad är temat ”Fantastiska farkoster och egendomliga expeditioner”. Där kan alla från 4 år och uppåt starta sin egen expedition, rita kartor och uppfinna sin egen farkost. Alla som är intresserade av streetdance och hip hop ska bege sig till vår Lastkaj, där fantastiska Freestyle Phanatix ger flera kurser varje dag.

Mer information om jullovsverkstan
Mer information om Freestyle Phanatix

Publicerad 3 december 2018 · Uppdaterad 3 december 2018

Nyheter