Olafur Eliasson, Verklighetsmaskiner. Foto: Åsa Lundén

Bli medlem

Kom så ofta du vill! Köp ett medlemskap och du får alltid fri entré till Samlingen och alla utställningar. Du kan välja medlemsnivå utifrån hur mycket du vill uppleva: Klubb, Klubb +1 och Årskort. Är du under 30 år får du rabatt på avgiften för klubbmedlemskap. Alla medlemskap bidrar till att stödja Moderna Museet med inköp av konst till Samlingen. Du kan också köpa ett klubbmedlemskap i present till någon du tycker om.

Klubbmedlemskap
550 kr
325 kr/medlem upp till 30 år

Klubbmedlemskap +1 
875 kr
450 kr/medlem upp till 30 år

Årskort
375 kr

Ständig medlem
15 000 kr Klubb
20 000 kr för Klubb +1
Kontakta oss för köp av ständigt medlemskap

Klubbmedlemskap Som klubbmedlem har du, förutom fri entré till museet också fritt tillträde till våra klubbevent, vernissager och egna specialvisningar. Du får också fri entré till våra samarbetspartners, rabatt i butik, restaurang och museets caféer, samt förtur till editioner och inbjudan till våra konstresor.

Klubbmedlemskap +1 Ett extra generöst medlemskap. Klubb +1 omfattar allt som gäller ordinarie Klubbmedlemskap och dessutom får du ta med dig en vän! Det gäller på såväl utställningar, vernissager som på våra egna klubbkvällar på Moderna Museet. Ett personligt kort som gäller för två personer. Hos våra samarbetspartners gäller entré endast för kortinnehavaren.

Årskort/Entrémedlemskap Är precis vad namnet säger: en entré till museet rätt och slätt, till samlingen och alla utställningar och under 1 helt år. Du får också nyhetsbrev så du vet vad som händer i Moderna Museet Värld. Från april 2023 säljer vi entrémedlemskap under benämning Årskort.

 

 

Köp presentkort

Presentkortet skickas som en PDF med värdekod. Ange mejladress till den du vill ska få presentkortet, alternativt till dig själv om du vill överlämna det själv. Vid Avsändare, ange namnet på den som är givare.

 

 

Lös in presentkort

För att lösa in ditt presentkort till ett medlemskap, fyll i värdekoden samt din mejladress och ditt personnummer. Klicka endast en gång på skicka-knappen.

 

 

Hantering av personuppgifter

När du köper medlemskap så behöver du lämna dina personuppgifter. Dina uppgifter används endast i vårt medlemsregister för att underlätta kontakten mellan oss, för medlemsadministration och för att kunna tillhandahålla tjänster och förmåner samt för utskick av nyhetsbrev. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter

Information om priser, medlemstyper och medlemsförmåner
Allmänna köpvillkor och personuppgiftshantering

Publicerad 17 januari 2022 · Uppdaterad 14 maj 2024