Olafur Eliasson, Verklighetsmaskiner. Foto: Åsa Lundén

Bli medlem

Köp ett medlemskap och du får alltid fri entré till alla utställningar. Du kan välja medlemsnivå utifrån hur mycket du vill uppleva: Entré, Klubb och Klubb +1. Är du under 30 år får du rabatt på avgiften. Alla medlemskap bidrar till att stödja Moderna Museet med inköp av konst till Samlingen. Medlemskap i present kan du köpa i museets kassa eller genom att mejla oss på klubbmoderna@modernamuseet.se

Entrémedlemskap
375 kr/medlem
250 kr/medlem upp till 30 år

Klubbmedlemskap
550 kr/medlem
325 kr/medlem upp till 30 år

Klubbmedlemskap +1 
875 kr/medlem
450 kr/medlem upp till 30 år

Ständig klubbmedlem
15000 kr/medlem
Kontakta oss för köp av ständigt medlemskap

Entrémedlemskap är precis vad namnet säger: det ger dig en entré till museet rätt och slätt. Du får fri entré på alla betalutställningar under 1 helt år. Du får också nyhetsbrev så du vet vad som händer på Moderna Museet och i Klubb Modernas Värld.

Klubbmedlemskap: som klubbmedlem har du, utöver det som gäller för Entrémedlem också fritt tillträde till våra klubbkvällar, vernissager och egna specialvisningar. Du får också fri entré till våra samarbetspartners, rabatt i butik, restaurang och museets caféer, samt förtur till editioner och inbjudan till våra konstresor.

Klubbmedlemskap +1 Ett extra generöst medlemskap. Klubb +1 omfattar allt som gäller för både Entré- och Klubbmedlemskap – och dessutom får du ta med dig en vän! Såväl på betalutställningar, vernissager som på våra klubbkvällar på Moderna Museet. Ett kort som gäller för två personer.
Hantering av personuppgifter

När du köper medlemskap så behöver du lämna dina personuppgifter. Dina uppgifter används endast i vårt medlemsregister för att underlätta kontakten mellan oss, för medlemsadministration och för att kunna tillhandahålla tjänster och förmåner samt för utskick av nyhetsbrev. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter

Information om priser, medlemstyper och medlemsförmåner
Allmänna köpvillkor och personuppgiftshantering

Publicerad 17 januari 2022 · Uppdaterad 1 september 2022