Klubbkväll i Restaurangen. Foto: Åsa Lundén, Moderna Museet

Klubbaktiviteter

Upplev mer på våra klubbkvällar och exklusiva vernissager på Moderna Museet. Här står gränsöverskridande samtal kring konsten och social gemenskap i centrum. Vi bjuder in spännande gäster och ibland lyssnar vi på livemusik eller DJ.

Under året ordnar vi flertalet särskilda klubbaktiviteter för våra klubbmedlemmar. Det kan vara klubbkväll med spännande gäster i samtal kring konsten, visningar av aktuella utställningar på museet eller besök på andra museer eller konstaktörer.
När vi håller till i Restaurangen eller Baren på museet finns ofta mat och dryck till vänskapspris.

Är du Klubbmedlem, Klubbmedlem +1 eller Ständig medlem har du fritt tillträde till våra klubbaktiviteter Detta gäller även för dig som har ett aktivt medlemskap enligt de tidigare medlemstyperna Enskild medlem och Parmedlem. Medlemskortet måste visas upp.

Besökare i utställningen Olafur Eliasson. Olafur Eliasson,Seu corpo da obra (Your Body of Work)_2011.

VERNISSAGER

Som medlem i Klubb Moderna får du alltid se utställningarna före alla andra. Vi har exklusiva vernissager innan de öppnar för allmänheten. Är du Klubbmedlem eller Klubbmedlem +1 eller Ständig medlem är du välkommen till de stora vernissagerna, som ofta kräver föranmälan. Detta gäller även för dig som har ett aktivt medlemskap enligt de tidigare medlemstyperna Enskild medlem och Parmedlem. En del av de mindre vernissagerna är öppna för alla.

EXKLUSIVA VISNINGAR

Ibland gör vi ett besök hos någon av våra samarbetspartners och på andra konstinstitutioner. De senaste åren har vi bland annat besökt Konstakademien, Magasin III, Bonniers Konsthall, Accelerator och Handelshögskolan.

Som Klubbmedlem, Klubbmedlem +1 och Ständig medlem har du fritt tillträde till våra externa visningar. Detta gäller även för dig som har ett aktivt medlemskap enligt de tidigare medlemstyperna Enskild medlem och Parmedlem.

Till vissa av våra specialvisningar kan det vara en begränsning av antalet deltagare och föranmälan kan krävas.

Spännande besök bakom kulisserna på Handelshögskolan 2019

Publicerad 20 oktober 2015 · Uppdaterad 10 juni 2024