Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Foto: Albin Dahlström/Moderna Museet

Boka en guidad visning

Företag, skolklass, förening, föräldragrupp eller en grupp vänner? Boka en guidad visning med en inspirerande och kunnig guide som berättar om konsten och konstnärerna.

En visning pågår ca en timme. Boka senast 1 vecka innan visningstillfället. Du kan boka visning av samlingenutställningar och Pontus Hulténs visningsmagasin på svenska och engelska. Visning av samlingen går också att boka på spanska, franska, persiska, tyska och finska (språktillägg: 500 kr).

Det går även att boka syntolkade visningar, visningar för personer i gruppboende/daglig verksamhet samt visningar på teckenspråk, babyvisningar och skolvisningar.

Välkommen med din bokningsförfrågan!

Utställning

Typ av visning

Önskat datum och tid i första hand

Önskat datum och tid i andra hand

Antal personer

Gruppens namn (skola, företag, förening etc.)

Årskurs/ålder

Kontaktperson

E-post

Telefon

Organisations-/personnummer

Fakturaadress

Frågor och önskningar

 Jag önskar information om kommande utställningar från Moderna Museet

 Jag godkänner att mina uppgifter hanteras av Moderna Museet

Hantering av personuppgifter

För att du ska kunna få svar från oss behöver vi hantera dina personuppgifter (exempelvis namn och e-postadress). Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter: Moderna Museets integritetspolicy

Mer om utställningen