Händer som målar ansikten i konstverket "I dag känner jag mig som"

Jeppe Hein, I dag känner jag mig som, 2022 Foto: Åsa Lundén / Moderna Museet

29.6 2022

Moderna Museet på Stockholms Kulturfestival

Besök oss i Kungsträdgården under Stockholms Kulturfestival som pågår 17–21 augusti. Vi är på plats alla dagar med konstnären Jeppe Heins workshop ”I dag känner jag mig som”. Alla som vill är välkomna att delta.

Kom förbi och träffa oss i Kungsträdgården. Vi låter dig inspireras av konstnären Jeppe Heins utställning ”Vem är du egentligen?” och hans workshop ”I dag känner jag mig som”. Här får du själv får måla och uttrycka hur just du känner dig. När du är nöjd med ditt konstverk kan du också skapa en egen pin av motivet.

Den årligen återkommande stadsfestivalen Stockholms Kulturfestival arrangeras av Stockholms stad och äger rum i hela city.

Publicerad 29 juni 2022 · Uppdaterad 23 februari 2024

Nyheter