Kristin Lundell och Fredrik Andersson Foto: Åsa Lundén/Moderna Museet

20.6 2019

Att vara den som sätter upp den ovärderliga konsten

I Moderna Museet-podden berättar Fredrik Andersson, tekniker och snickare på Moderna Museet, bland annat om att vara den som rent fysiskt håller konsten i sin hand och varför han bröt det löfte som han gav som dagisbarn: Att aldrig någonsin sätta sin fot på Moderna Museet igen.

Fredrik Andersson är tekniker och snickare på Moderna Museet och vet hur man löser alla möjliga, och omöjliga, krav från konstnärer. Sedan han började på museet för 22 år sedan har han varit med och byggt upp hundratalet utställningar.

Moderna Museet-podden kommer ut med tio avsnitt under våren 2019. Intromusik: ”Walk on by” av El Perro Del Mar. Alla avsnitt finns att lyssna på här:

Acast
iTunes
Libsyn
Spotify
Soundcloud

Lyssna direkt

Publicerad 20 juni 2019 · Uppdaterad 1 oktober 2019

Nyheter