Annika Elisabeth von Hausswolff, utan titel

Edition no 7, Annika Elisabeth von Hausswolff, utan titel, 2021

14.10 2021

Ny edition – Annika Elisabeth von Hausswolff

von Hausswolffs collage tillkom under pandemiåret 2020 som en hälsning till Moderna Museets Vänner. I samband med att hennes utställning Alternativ sekretess öppnade i oktober 2021 presenterades verket i en unik upplaga.

Det är många som vill stödja Moderna Museet – till exempel världskända konstnärer. Wolfgang Tillmans, Gabriel Orozco, Tala Madani, Georges Adéagbo, Marie-Louise Ekman, Nathalie Djurberg och Hans Berg och Annika Elisabeth von Hausswolff har alla skapat unika upplagor som säljs via Moderna Museets Vänner.  Överskottet från försäljningen går direkt till stöd av Moderna Museet.

Publicerad 14 oktober 2021 · Uppdaterad 8 september 2022

Nyheter