Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Förköpsbiljett krävs av alla besökare. Läs mer om vad som gäller inför ditt besök

Installationsvy Kobro & Strzemiński: Ny konst i turbulenta tider, 2018 © Foto: Helene Toresdotter/Moderna Museet

27.3 2018

Lunchvisningar av Kobro & Strzemiński

Ta en konstpaus på lunchen! Under fem tillfällen i vår kan du fördjupa dig i två intressanta konstnärskap och samtidigt passa på att njuta av god lunch.

Lunchvisningen ger dig chansen att fördjupa dig i vår stora utställning i Turbinhallen som presenterar Katarzyna Kobro och Władysław Strzemiński, två av de viktigaste frontfigurerna i det polska avantgardet från 1920- till 1940-talet.

Efter visningen kan du slå dig ner i vårt orangedoppade café och smälta intrycken, och du som har deltagit i visningen får 20% rabatt på Bröd och Vänners utbud.

Datum och mer information

Publicerad 27 mars 2018 · Uppdaterad 27 mars 2018