Moderna Museet är öppet men ditt museibesök kanske blir lite annorlunda just nu. Vi vidtar åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset. Läs om vad som gäller inför ditt besök

Monogram

Robert Rauschenberg, Monogram, 1955–59 © Estate of Robert Rauschenberg / Bildupphovsrätt 2016, Stockholm/VAGA, NY.

5.10 2016

Sista chansen att se Geten

Söndag 9 oktober 2016 är sista dagen du kan se Monogram innan verket åker på turné. Monogram kommer tillbaka till museet 2018 så passa på att säg hej då! Det är fri entré till Moderna Museets samling.

Vi har tidigare berättat att Geten, eller Monogram som verket egentligen heter, ska ut och resa. Konstverket av Robert Rauschenberg köptes till museet 1965 med bidrag från Moderna Museets Vänner och är ett av de mest älskade verken i vår samling. Nu åker det ut i världen med sitt första stopp på Tate Modern i London innan det reser vidare till MoMA i New York och SFMoMA i San Francisco.

Välkommen på en guidad specialvisning av Monogam

Söndag 9 oktober 2016 kl 13
Fri entré

Publicerad 5 oktober 2016 · Uppdaterad 2 maj 2018

Nyheter