Lorenzo Quinn, Support, Venedigbiennalen 2017

10.1 2022

Medlemsresa till Venedigbiennalen 2022!

Klubb Moderna ordnar återigen en medlemsresa till Venedigbiennalen, världens äldsta och mest prestigefyllda konstevenemang. År 2022 anordnas biennalen för 59:e gången sedan starten 1895. På grund av pandemin är det tre gånger sedan förra biennalen denna gång. Utställningarna kommer att äga rum i Giardini och Arsenale samt i ett stort antal paviljonger runt om i staden.

Curator är Cecilia Alemani, den första italienska kvinna att ha denna position. Hon har under årens lopp organiserat massor av utställningar med samtida konst och sedan 2017 är hon konstnärlig chef för High Line Art i New York. Här på biennalen vill hon ge röst åt konstnärer att skapa unika projekt som reflekterar vårt samhälle.

Ciceroner på resan blir Annika Gunnarsson och Catrin Lundqvist. Annika Gunnarsson arbetar som intendent med ansvar för Teckning och Grafik på Moderna Museet. Catrin Lundqvist är intendent förmedling. Catrin var med som ciceron på resan till Venedig 2017. Resan är endast öppen för medlemmar i Klubb Moderna

Program och resplan, se Världens resors webbplats.

Boka resan

Boka resan på Världens resors webbplats eller kontakta Världens resor på telefon: 08-669 55 25, mail: info@varldensresor.se

För att följa med på resan måste du vara medlem i Klubb Moderna

Publicerad 10 januari 2022 · Uppdaterad 4 februari 2022

Nyheter